DESPRE NOI


Restaurantul Harmonia este specializat în organizarea de evenimente , cu o experiență de 7 ani în domeniu și peste 200 evenimente organizate, atent mereu la trendurile în domeniu.

Situat în Timișoara, str. Rudolf Walter nr. 4 (strada din dreapta Uzinei de Apă Aquatim) într-un cartier rezidențial, într-o zonă nepoluată având o sală cu capacitatea de 230 de locuri și aproximativ 80 locuri de parcare în incintă.

Restaurantul Harmonia, este proiectat special pentru a garanta sinergia tuturor elementelor care concură logistic la reușita evenimentelor memorabile din viața ta!

Restaurantul Harmonia, pune în scenă cu fidelitate și rigurozitate detaliile specifice pentru organizarea de nunți, botezuri, baluri, dineuri și recepții.

Restaurantul Harmonia acoperă o gamă diversificată de evenimente, adresându-se tuturor celor ce doresc servicii de calitate, o atmosferă îmbietoare, cu un decor interior plăcut, pregătit special pentru fiecare eveniment. Căutam să lăsam o amprentă personalizată, pentru dumneavoastră, să vă bucurați din plin, fie pentru o nuntă de vis, un seminar sau o conferință, fie pentru un bal de absolvire, doar la Restaurant Harmonia, în Timișoara.