SERVICII


Servicii:

Plănuiești o petrecere, o aniversare, o nuntă sau un eveniment care dorești să fie de neuitat. Vrei ca totul să decurgă perfect, până la cel mai mic amănunt și la cel mai ridicat standard? Dorești o sală elegantă și un decor amenajat cu stil și bun gust de catre profesioniști ? Preferi un meniu pregătit de bucătari cu experiență în domeniu? Dacă ești o astfel de persoană, atunci cu siguranță ai nevoie de noi.

Serviciile pe care Restaurant Harmonia le pune la dispoziția dumneavoastră sunt diverse, pornind de la organizari de nunți, botezuri, recepții, conferințe sau întâlniri de afaceri.

Vă oferim:

De asemenea, pentru ca pachetul să fie complet vă ajutăm cu placere în alegerea furnizorilor pentru servicii:


Cununie În Aer Liber

Din motive care nu țin și nu sunt în puterea noastră , cununiile în aer liber sunt mai greu (dar nu imposibil) de oficiat în curtea restaurantului.

Dacă doriți să faceți din cununia religioasă un moment special, vă oferim un cadru natural plin de verdeată în Parcul Restaurantului Harmonia.

În felul acesta puteți să marcați acest eveniment „ca în filme” în care ceremonialul cununiei se desfasoară în aer liber.

Un decor frumos, cu covor roșu, coloane împodobite cu flori pe marginea acestuia, o arcadă sub care să vă spuneți „Da!” unul altuia, scaune pentru invitați ca să se simtă comozi și o slujbă cu durată normală. Totul după dorința dumneavoastră fară aglomerație sau limită de timp.

În plus puteți să aveți un fond muzical live susținut de un cvartet simfonic, o cupă de șampanie în aer liber într-o atmosferă luminată de soare.